Forum Öron näsa hals


Operation av näsmusslor

Jag har idag fått opererat mina näsmusslor i båda näsborrarna med laser, dom brände av dom på något sätt. Först fick jag två sprutor bedövningsmedel i varje näsborre. I dom två första sprutorna var det förutom bedövningsmedel också adrenalin. Doktorn talade inte om för mig  att jag skulle få adrenalin insprutat också. Det kändes på en gång direkt , mitt hjärta började slå fruktansvärt och det kändes som om jag skulle svimma av. Sedan sa doktorn att det var adrenalin i sprutorna också men att nästa två sprutor endast kommer att innehålla bedövningsmedel. Sedan hörde jag om det var doktorn eller sjuksköterskan som sa "Ja hjärtat slår ju så man tror att det ska hoppa ur kroppen på en när man får en så stor dos adrenalin på en gång". Jag orkade inte ställa några frågor. Jag var inte kapabel till det. Men är det någon av er som läser detta som vet om det brukar gå till så här? Varför sprutar man in adrenalin? Varför räcker det inte med enbart bedövningsmedel?  

Har också nyligen gjort samma operation och fick adrenalin. Frågade läkaren varför och fick som svar att det fungerar som blödningsdämpande, alltså fick du det helt enkelt för att blöda mindre.


Ang operationen av näsmusslor. Dat är drygt en vecka sedan jag fick gjort operationen. Jag kan fortfarande inte andas alls genom näsan. Jag sköljer med saltvatten och Nasaline  flera gånger per dag men jag märker ingen förändring alls och inte ens direkt efter sköljningen heller. Jag har ont i huvudet och känner mig andfådd. Hur vet man om man fått en infektion? 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons