Forum Öron näsa hals


Något är fel på mig. Har jag virus?

Jag är en man på 24 år.
Har under det senaste året har jag haft problem med öronen. Har haft ont i öronen samtidigt som jag har känt att det har varit vax i kanalerna i kinderna. Jag har aldrig haft lock för öronen, men man har känt att det varit hårt tryck för det har gjort ont när jag tryckt på öronen. Det har varit så ibland och sen har det försvunnit men nu under december har det varit nästan varje dag, konstant. Det kan vara under en förmiddag och sen försvinna till kvällen, men återkomma nästa dag.
Jag har även haft massa knutor under armhålorna de senaste åren. Som blivit jävligt stora, men som försvinner efter ett tag. Men igårkväll kom den största överraskningen, jag hittade en stor knuta under tungan/hakan. Som sitter i hörnet där halsen möter huvudet, centrerat. Knutan är rätt stor, det gör lite ont i den när jag rör den. Det känns som att den har kommit väldigt plötsligt. För jag kände den när jag gjorde en särskild rörelse med huvudet. Jag både jobbade (mycket fysik) och tränade på dagen och märkte ingenting.
Känner mig frisk i övrigt. Gymar och springer regelbundet. Men det känns som att någonting inte är i balans i kroppen. Kan det vara ett virus eller något annat? 

Jag har sökt runt lite och kommit fram till att knutan under tungan/hakan måste vara en spottkörtel? 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons