Forum Infektion


TWAR virus (?)

Kära vänner,
Jag har nu i lite över en månad haft kronisk slem i svalget/halsen. Varje dag i cirka 30 dagar eller mer, varenda timme, den låter mig inte vara. Jag lyckas inte svälja det och det är omöjligt att harkla upp det. Jag har testat alla tänkbara huskurer och apotekets alla slemlösande, inget har hittills hjälpt eller lindrat det minsta. Jag var idag på vårdcentralen, och den inkompetenta läkaren kollade i mun mun med ficklampa i cirka 40 sekunder, konstatera att allt såg "ok" ut och skicka mig till apoteket där jag skulle hämta en nässpray emot allergi. Den har hittills inte heller gett någon effekt alls.
I feburari tidigare iår fick jag en ganska jobbig förkylning som varade i cirka tre veckor. Kraftig torrhosta, slemig hals och alla andra förkylnings symtomer. När förkylningen gick bort så har jag fram tills juni cirka konstant haft jobbiga besvär som slem i halsen som kunde hålla sig i två dagar sen försvinna. Det kunde klia enormt i munnen/gomen och kunde långt efter förkylningen fortfarande få torrhosta till och från. Jag skrev en tråd om det på detta forum då någon konstatera att jag troligtvis drabbats av TWAR viruset. Nu i sen juni månad drabbades jag av slem och tänkte "äh det går över om 2 dagar max precis som vanligt" - vilket det inte gjort. cirka 1 månad + senare har jag fortfarande slem i halsen som VÄGRAR gå bort, helt omöjligt. Jag gillar inte att diagnostiera mig själv men jag är ÖVERTYGAD om att jag lider av TWAR virus. Läste även på internet att kronisk svalgkatarr kan bero på TWAR virus. 
 
Min fråga är VAD kan jag göra, VEM/VILKA skall jag vända mig till? Jag litar inte på dessa inkompetenta läkare för fem öre. Kan jag bara komma till vårdcentralen och KRÄVA att jag ska testas för TWAR viruset om dem ens vet vad det är? Kan jag komma dit och kräva att få antibiotika utskrivet? Snälla gott folk hjälp mig, detta tar verkligen på mig och slemmet i halsen förstår min vardag. Visst det är inte en farlig eller jobbig sjukdom som cancer osv, men den är SJUKT irriterande.  Jag har haft tålamod men satans slemmet försvinner inte, INGET har ens lindrat det. 
 
Snälla skriv allt jag kan göra, vad jag har rätt att "kräva" osv. 
Tack!!!

Värt att tillägga är att jag också har en vit/grå beläggning på tungan som jag läst på internet också kan orsakar av TWAR viruset. Jag har aldrig varit mer övertygad om en sjukdom någonsin. 


B U M P ! ! ! ! ! !


Hej, Jag hoppas att du har fått reda på något vid dethär laget. Vad allt har man undersökt? Det behövs många utredningar för att kunna hitta boven, allergitester prick- och blod. Man kan vara allergisk mot en massa vanliga och ovanliga och t.ex mjölk kan förorsaka mycket slem. Slemprov från näsa, hals för undersökning av candida, bakterier eller andra cellförändringar. Använder du mediciner? Mediciner kan orsaka massor. Dina slemhinnor kan vara torra och irriterade och de försöker reparera sig genom att bilda slem. Min mamma fick efter medicinen Atacand, sjuk hals, heshet, hosta, snuva, aptitlöshet, cellförändringar i blodet och har hållit på i2 år!!!!!! och hosta upp litervis vitt, skummande slem tills nu när man har kopplat medicinen ihop med symptomen. Hon har nu fått kortison 20 mg och det ser ut som om det äntligen skulle bli slut med hostan. tilläggas kan att hon är 94 år och har dessutom svår hjärtsvikt + underfunktion av sköldkörteln.
Jag ger åt henne en massa vitaminer och mineraler i tbl form och pulverform. Dessutom får hon homeopatiska medel.
Allt detta för att bygga upp hennes immunförsvar bit för bit.
Ge inte upp och stå på dig, det finns säkert en lösning till dina problem också.
 


Hej!
För ett par år sen hade jag TWAR i 9 månader och blev hjälpt mot slem och hosta av denna kur:
http://newsvoice.se/2013/11/25/jag-botade-ocksa-min-svara-slemhosta-med-bikarbonat/Kul tips med bikarbonat! Måste prövas få jag har samma.

Min son fick disgnos mykoplasma med lynginflammation. Halsprov som odlas gjordes för twar o mykoplasma. På vårdcentralen. Finns särskild antibiotika som ska avhjälpa---men attans vad sakta det går om det alla går:-(.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons