Forum Infektion


Två kraftiga sjukdomar

Hej!
jag känner mig ledsen och uppgiven. I höstas åkte jag på en bihåleinflammation från renaste helvetet. Gick så långt att jag fick göra en röntgen på hjärnan där de konstaterar att slemhinnorna är inflammerade till max. Jag fick således behandling och BEHANDLAs än med kortison. Min läkare sa klarar du dig från förkylning så kan du räkna med att vara helt återställd runt mars.

Vad händer? Jo nu ligger jag med denna jävliga influensan som florerar. I och med att jag fortsatt behandlas för mina bihålor/slemhinnor så är ju inte immunförsvaret det Bästa. Det värsta är att båda dessa tillfällen har genererat i egen sjukskrivning plus än mer sjukskrivning. Nu undrar ni säkert varför jag klagar jo, jag lär ju inte må bättre över att ständigt ha ont i magen om vad responsen blir från min chef. Jag väntar mig inget annat än att få höra att du tål ingenting, vi kan inte ha någon här som är sjuk som du.

Vad ska jag ta mig till? Jag tycker det är för jävla orättvist...... någon som har samma känsla av uppgivenhet? Ska säga att jag arbetar inom barnomsorgen och jag tror inte att någon vill se mig där just nu ont i huvudet från helvetet ä, illamående och helt orkeslös efter denna influensa är inne på min andra vecka hemma nu...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons