Forum Infektion


Snälla, hjälp, är desperat!

Är en tjej på 20 år och jobbar på förskola och har sen i augusti 2014 (har jobbat där i 2 år) varit jättesjuk. Det började med att jag fick svårt att andas med en brännande känsla i lungor och bröst plus att det kändes som de krympt 2 storlekar. Efter det har det vara gått utför, jag är sjuk hela tiden. Mellan 2-3 veckor VARJE GÅNG. Jag får influensor, halsinfektioner, slemhosta och virus hela tiden. Hinner knappt bli frisk innan nästa sjukdom börjar. Försöker stå emot så gott jag kan då min kollegor blir så drabbade på jobbet. Även barnen. Har varit hos ett flertal läkare och alla säger samma sak. "Det låter bra i dina lungor iallafall", "ser ut som en infektion/virus/förkylning/influensa". Jag kan tapetsera en vägg med alla läkarintyg jag har. Jag försöker äta bra mat och sover ungefär vid halv10-10. Röker inte, dricker aldrig, gör egentligen ingenting som är dåligt för mig... Förr började alla mina förkylningar med halsont men nu går det direkt ner i bröst och lungor.
Jag vet inte vad jag ska göra längre... Vad är det för fel på mig? Kommer snart bli sparkad på grund av det här... SNälla nån hjälp mig jag vet inte vad jag ska göra. Hugger av mig armen bara jag blir frisk :(

Hej! Ingen läkare men sett min kompis med liknade story! Bollas runt runt.ä och ingen läkare som tar ansvar.
Låter som du kanske ha en dålig immunförsvar men du behöver kräva (tyvärr) att din husläkare skriva remiss till en expert som kan kolla upp dig ordentlig!
Får du ingen bra expert, byt!!!
Du kanske även ska tänka om och ombilda dig så att du slippa bli infekterade!
Tänk på dig själv och din hälsa först! Din chef ska ordna ersättningspersonal när det brister på jobbat! Dom klara sig! Det ska du också.
Lycka till!!


Jag är inte heller någon doktor, men har de senaste tre åren börjat få belägg för att läkare på husläkaremottagningar och VC är helt värdelösa. Det verkar som att dom bara hänvisar och remitterar för att bli av med patienten. Det dom är intresserade av är att få 350:- för de 15 minuter de beordrats av socialstyrelsen. Behöver du gå dit tio gånger på en dag så tar dom tio gånger 350:- Det är bara pengar dom är intresserade av. Det verkar också som att dom sätter i system att du (inte) skall bli bra så du tvingas dit igen för nya 350:- så ofta som möjligt.
Mitt tips om dig som bara är 20 år, är att du arbetar på fel arbetsplats, dagis och småskolor är väl de värsta bakeriehärdarna i samhället.
En annan sak jag är orolig för är om lata läkare gett dig antibiotikakurer, bara för att bli av med dig som håller på att göra dig resistent mot antibiotika som inte verkar längre i din kropp och inte får bort infektionerna. Sånt skiter läkarna i. Då är det illa.
Skriv till IVO dom hjälper dig direkt och när du skickat brevet så skriver du ett argt brev till chefen på VC du går på (Inte till din läkare) och kräver att dom utreder dig tills du är frisk. Då kommer det bli fart på skitstövlarna på VC som är livrädda för att bli föremål för utredning hos IVO.
Jag kontaktade IVO efter att thorax gav mig 4 olika infektioner som ingen brydde sig om i nio månader.
Lycka till.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons