Forum Infektion


problem med halsen och balansen trötthet

Någon som kan tipsa mig om var jag kan få hjälp med att jag inte mår bra. Jag och numera även min kiropraktor som har kollat igen alla min muskler och konstaterat att yrseln inte kommer därifrån tror jag har nån form av infektion i örat eller halsen som inte ger med sig, och det är precis så det känns. symptomen är ont i halsen domningar i ansiktet mycket huvudvärk, vid hörseltest så visar det att ajg hör bättre på vänstersidan. tycker jag gärna vill "dra" åt höger me när jag går och blundar. Men jag får aldrig detta uppkollat på vårdcentralen, de har inte ens gjort ett balanstest, o nu har jag mått dåligt i ÖVER 1 ÅR! Vart kan jag vända mig för att få hjälp, betalar gladerligen vad det kostar att göra en ordentlig undersökning! Snälla ge mig tips om vad det kan vara och vart jag kan vända mig!

Det du beskriver låter ungefär som det jag har haft i ungefär två månader nu.. Och min läkare sa att jag har virus på balansnerven.. Och det är kanske troligt att du också har det.. Har även pratat med andra människor som haft viruspå balans nerven, och dem hade exakt samma syptom.. Känner du någon yrsel?


hehe inte lite heller :S gungar o känner mig ostadig hela dagarna :S Men om man nu vått virus på balansnerven... hur länge tar det innan det försvinner tros?


hejsan har det som du har.ja är ständigt yr och har obalnas spelar ingen roll om jag sitter eller står/ligger likadant ändå.Men jag har aldrig blivit utredd ang balansen eller öron utan dom bara hänvisar till min whiplashskada. En vän trodde de var virus på balansen men min läkare bara noschade det.Man känner sig maktlös de enda man vill är att vara frisk å kunna jobba..Hoppas du får hjälp snart..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons