Forum Infektion


Medicin mot det mesta?!

Jag skriver för att dela med mig om en för mig otrolig upptäckt! Det hela började med att jag låg hemma sjuk i vanlig ordning. Jag blev alltid sjuk så fort en bakterie kom i min väg! Det var både tröttsamt och dyrt att ständigt vara hemma. Jag tittade en hel del på tv, och bland annat en del på tv 4 fakta " de obotbara". Detta program handlar om svårt sjuka människor som läkarna inte hittar något bot till. Sjukdomar så som cancer, alzeimers, artros mm mm! I alla fall lindrade och/eller botade dessa personer sina sjukdomar med ändrad kosthållning. Jag fortsatte forska i detta och hittade på kort stund flera personers berättelser om hur de botat sig från åkommor med annan kost. Hemligheten var att utesluta socker, rött kött, ägg, vitt mjöl, och mjölkprodukter. Jag tänkte att om det kan hjälpa cancersjuka mfl, så måste detta hjälpa mig! Jag har provat sedan några veckor, och jag mår genast bättre än någonsin! Förutom en oerhörd energi, fungerande mage och sjukdomsfri så har jag tappat i vikt. Jag skriver för att tipsa alla dem som har provat det mesta utan att ha blivit hjälpta att ge detta en chans. Jag tror att denna kosthållning kan vara hemligheten bakom många tillfrisknanden! Jag har hört berättas om astmapatienter som blivit botade, autistiska barn har blivit friska mfl mfl. Det är så enkelt att ge denna metod en chans några veckor, man har inget att förlora. Och för alla er som bara helt enkelt vill förbli friska är det inte fel heller...

Det du talar om är helt klart intressant och det är jätte kul att du mår bättre. Frågan är dock hur en patient med cancer/alzeimers med mera skulle kunna få sina symptom lindrade av en ändrad kosthållning? Självklart så finns det många fördelar med en bra kost. Alltifrån immunförvaret till blodcirkulation och energi kan ju bli bättre/sämre utav en bra/dålig kost. Jag tycker dock personligen att det är mycket otroligt att kosten skulle påverka autism och astma. I det fallen som en förbättring har synts så är det nog snarare en kombination av placeboeffekten och att ett naturligt tillfrisknande/förbättring av tillståndet har tillskrivits kosten. Missförstå mig rätt :) jag försöker inte avråda någon ifrån en bra kost utan jag bara ifrågasätter ifall dessa mirakulösa tillfrisknanden verkligen skulle kunna bero på just kosten. Finns det någon som har något bevis/teori över hur en ändrar kost skulle kunna hjälpa till exempel en med astma?


Sök på internet så hittar du säkert otroliga berättelser! Själv fick jag upp ögonen för det efter tv 4 faktas program "de obotbara", samt efter ett morgonprobram på tv 4. Se själv: http://www.tv4.se/1.1881722/2010/10/28/sa_blev_de_familjen_karnfrisk Jag tror inte det hade skadat att forska lite mer i detta eftersom det på något vis ändå hjälpt en hel del människor!


Berättelserna påminner om vanliga LCHF-berättelser. Där utesluter man socker i alla former och allt vitt mjöl. Många minskar ned på mjölkprodukter och får bättre mage, men även ett ämne i mjölk blir någon slags morfin i kroppen och det ska sk energibarn undvika. Rött kött tror jag inte vi har några problem med utan det är säkert bara nån myt eller att folk tror att det blir ett smart miljötänk med detta. Likaså ägg. PharmaCyst. Nu tar jag LCHF och där finns det en stor koppling. Cancerceller kan inte överleva på ketoner utan behöver glukos för att växa. När det gäller Alzheimers och kost. Läs detta: http://www.kostdoktorn.se/lchf-och-alzheimers När det gäller astma och fler inflammatoriska sjukdomar. Dom som äter en anti-inflammatorisk kost har stor chans att bli av med dessa symptom. Kolla upp boken Matrevolutionen och denna länk: http://www.kostdoktorn.se/vad-gor-dig-allergisk Det finns mycket spännande på gång och lösningen är så enkel. Naturlig mat, inget annat. Inga matoljor, margariner, fullkornsdravel, mjölprodukter osv.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons