Forum Infektion


känns som feber!

det känns i huvudet och hela kroppen som att jag har feber men jag har inte det , jag vet att jag har edometrios men kan det verkligen göra så att det känns så här ? och jag blir jätte uppsväld i magen ,känner mig yr och konstig i huvudet mest hela tiden ? någon som vet vad det kan bero på ?

Du, det där är märkligt, jag har samma symtom. Sväller upp mest på vänster sida under bröstet. Det kommer och går precis hur som helst. Jag kan inte finna något mönster. Jag har haft det nästan i två år nu. Läkarna kan inte finna något. Själv funderar jag på om det är hormoner som ett slags påslag och sedan försvinner det och sedan på igen. Har också blivit mycket mindre stresstålig.


Jag har också endometrios och de är samma för mig. Jag brukar kunna bli väldigt uppsvälld och man är varm och svettas som attan, som du säger, precis som feber.. Dock brukar jag ha mina värmevallningar mest när mensen närmar sig och under ägglossning m.m. i samband med menstruationen. Det är förmodligen hormoner och att endometriosen ger en inflammation som gör att man blir varm och uppsvälld.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons