Forum Infektion


Halsont i snart 5 veckor

Har haft ont i halsen i ca 5 veckor. Har inte varit ute och rört mig mera än på jobbet fram till i fredags. Då var det fint väder och det onda i halsen kändes bättre. Var och tog hals prov den 23 sept som inte visade något. Var sjuk från jobbet den helgen men har sedan jobbat. (jobbar 75 %) Jag har vilat en hel del. Vissa dagar provat vitlöksklyftor, citron, frukt . . . Trodde då i fredags att jag började vara fri men nu är det ont igen. Min man tycker att jag ska söka hjälp men i min fantasi är det bara att ha tålamod. Kan det vara så? Att det är en hemskt segdragen förkylning. Trötthet ont i halsen, huvudvärk och tjockt slem i halsen är mina symtom. Lite nysningar. Vad tror ni ? Är det bara en segdragen virus historia? Tack för mig /Smulan.

Jag gick med långdragen halsvärk i våras och det visade sig vara magsyror. Efter en kur med omeprazol försvann det halsonda som hostan. Kanske värt att prova nu när du varit och kollat halsen där de inte hittade något?


Tack för tipset. Kan vara värt att kolla. Magsyra kan väll påverkas av lite mycket kaffe kanske? Jag dricker en del kaffe nämligen. Tack ialla fall. :)


Jag råder dig att gå till en öron, näsa halsmottagning. De kan då göra olika odlingar på dig och kolla ifall du har bakterier. Jag själv har precis fått pencilin mot bakterier i näsan.


För mig har det nu gått en tid. Jag kontaktade en zonterapeut och har fått hjälp tack vare det. Fasinerande att dom kan trycka under fötterna och märka var i kroppen det finns problem. Och ont kan det göra oxå. Men jag har varit 3 gr och det kostar en del men man får hjälp med rygg mage och allt i ett på ett vis.Man stärker kroppens egen läkningsförmåga. Bra om det löste sig för dig. Annars var zonterapi himla bra. Ha det gott.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons