Forum Infektion


Forumtråd: Förkyld i 2 år

Hej!

För 2 år sen fick jag en ganska rejäl förkylning. Sen efter 2 veckor kände jag mig bättre men fortfarande småförkyld. Mitt problem? Denna småförkylning har inte gått över på 2 år! Vaknar varje morgon med gröngult slem i halsen och måste snyta mig, nyser, känner mig extremt trött, har ofta ont i halsen och är allmänt sänkt. Tränar jag eller anstränger kroppen blir det ännu värre.

Varit hos läkaren hur många gånger som helst, tagit blodprover osv. Bara fått höra att det är ett virus och mina blodprover har visat normala värden, bortsett från en gång när de visade för mycket sköldkörtelhormon (vilket de inte ville behandla eftersom de inte tycker det stämmer in med att jag är trött och sänkt). Är det någon som haft samma eller liknande problem och fått något svar på vad det är?

Hej och ja, jag har haft återkommande segdragna infektioner i bihålor segt slem hosta, i ca 20 år, ingen har intresserat sig för varför.
Har opererat bihålorna och vidgat passagen, har även opererat bort polypos och cystor från bihålorna ungefär en gång om året.
Är nästan ständigt trött och energilös.
Var hos en privatläkare i förra veckan som bara genom att titta i min mun kunde konstatera att jag tveklöst har twar.
Nu har jag läst en massa om twar och förstår att det är det som varit det underliggande problemet! Har bett min läkare på vårdcentralen om remiss till någon som kan twar!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons