Forum Infektion


Feber i en månad?

Hej, jag är en grundfrisk 23-årig kvinna som haft feber i en månad utan andra symptom (hade lätt förkylning ett tag tillsammans med resten av familjen, men den gick över). Tempen ligger på 38.1-38.7 varje dag (normalt för mig är 36.5). Blodprov har tagits, allt var normalt förutom lågt värde på vita blodkroppar, men så har jag haft det i många år. Lungröntgen är också normal. Någon som har en aning om vad detta kan vara, eller har liknande erfarenheter?

Synd att ingen svarat på detta, ser att det är rätt länge sedan nu. Jag har exakt likadan symptom som du, nämligen egentligen inga alls förutom feber. Har haft feber nu i 10 dagar i sträck och innan dess var det bara några veckor sedan jag var sjuk sist. Är enormt jobbigt då man blir så trött av det... Hade varit skönt att höra av någon som upplevt liknande.


HEJ Ni har säkert ingen nytta av mitt inlägg, men andra kanske har. Jag blev sjuk i feber en månad för snart 4 år sedan. Det var något som kallades kissing decease på engelska, jag tror det hette körtelfeber på svenska. Barn kan få det och knappt märka av det mer än som en förkylning, men när vuxna får det kan det bli värre. Jag var mer eller mindre sängliggande och svettades så att jag fick gå upp mitt i natten och byta lakan. Sen gick det över av sig själv. Konstaterades m h a ett blodprov av läkaren. Han misstänkte mest en annan liknande sjukdom som hette CMD eller något liknande, men det var det inte. I praktiken ingen skillnad på symptomen, men CMD kunde visst skada foster om man var gravid. Kanske kan ni ha drabbats av något sådant?


Håller med, synd att ingen svarat. Jag har likadant och har varit så i ca 2 veckor, feber utan symptom! Dock har jag börjat få himla ont i huvudet på sistone, det börjar pulserande, sedan påverkas synen, blir yr och illamående. Känns som att man bara sitter och väntar hemma på att något ska bryta ut men ingenting händer. Jag har runt 38.0 i "feber", fryser väldigt mycket. Men absolut inga andra symptom.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons