Forum Infektion


Blodspår i slem (halsont)

Har varit sjuk under en mycket lång period. Haft halsont, hosta, gult slem, extrem trötthet, illamående och ont i öronen. Nu, efter cirka 6 veckor känns det bättre. Jag är piggare. Men, igår hade jag lite ont i halsen och fick för mig att peta i halsen och se om jag kunde känna vart det gjorde ont (det gör inte särskilt ont när jag sväljer). Gjorde det och kände att det var bakåt till höger, ungefär vid svalget, tror jag. Kollade på fingret och tyckte mig se små blodspår. Harklade mig ordentligt och spottade ut lite slem. Och visst var det små blodspår i slemmet. Vad kan det vara? Vad lider jag av?

Jag har inte ont i min hals, men däremot harklar jag och spottar ut slem som har varierat i färger ljust, gult och även med blodspår. Detta tvingas jag göra ett antal gånger varje morgon... Och det har pågått under lång tid...


Jag har heller inte ont i halsen men varje morgon måste jag spotta ut torkat blod som har legat i svaljet. När jag inte ska upp och jobba tidigt så vaknar jag tidigare än vad jag behöver bara för att jag måste spotta ut det torkade blodet. Varför jag gör det tror jag beror på mina visdomständer, att tandköttet där är infekterat. När jag petar där med fingret luktar det riktigt illa och kan få med någon sorts vit hinna på fingret. Suger jag hårt med stängd mun så kommer det rent blod när jag spottar. Hoppas detta har kunnat vara till någon hjälp. Det blir tandläkaren nästa för mig.


två dagr sen har jag varit real förskyeld , plöstligt upptktae det att jag har spotat ut en slem klumpa med blod , efetr det besöktte jag VC , OCH DE SA ATTDET KAN AVA VIRUS INFICTION , jag är förtfarand mycket nervös och mycket hyprchondric .
frågan är det normalt att man få blod blandet med slem omman har varit förykyeld?

mvh
HAMI

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons