Intresseområden sparade.
Tack, din epostadress är nu registrerad.
Artikel | Infektion

Två chattar om nya coronaviruset - läs frågorna och svaren

Fredagen 6 mars 2020 kunde Netdoktors läsare chatta med infektionsläkaren och professorn Anders Sönnerborg och vaccinexperten Jonas Vikman, om det nya coronaviruset. Här nedan kan du klicka dig vidare till frågorna och svaren som kom in. 


Publicerad den: 2020-03-04 Uppdaterad den: 2020-03-06
Författare: Elina Mattsson, Redaktör, Netdoktor

Frågor om nya coronaviruset och sjukdomen covid-19

Anders Sönnerborg, professor i infektionssjukdomar vid Karolinska institutet, svarade på frågor om viruset och sjukdomen covid-19, till exempel: symtom, smittorisk, inkubationstid och behandling.

Följ den här länken för att läsa frågorna och svaren >

 

Frågor om läkemedel och vaccin mot nya coronaviruset

Jonas Vikman, vaccinexpert och samhällspolitisk chef för Läkemedelsindustriföreningen, LIF, svarade på frågor om framtidens vaccin och läkemedel för det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19. 

Följ den här länken för läsa frågorna och svaren  >

 

 

Vill du lära dig mer? Prenumerera på våra utskick

Du kan avsäga dig våra utskick när som helst genom att klicka på en länk som finns i alla utskick. Läs mer om Netdoktors personuppgiftspolicy här .

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.

Inga har kommenterat på denna sida ännu


Annons