Forum Psoriasis


Tvivlar på min läkare

Är det någon som vet om det är väldigt viktigt att få bort fjällningen först innan man behandlar med Daivonex not psoriasis i hårbotten? Min läkare skrev bara ut Daivonex inget annat. Börjat använda det men det fjällar ännu.

Hej! Ring till hudmottagningen på Uddevalla sjukhus (dom är jättebra där) och säg som det är att du inte känner något förtroende för den läkaren du har. Att du vill prata med någon hudläkare om ditt problem. Du behöver inte uppge vad din läkare heter även om dom frågar. Tel nr dit är 0522 - 92000 och så ber du dom koppla dig till hud mott. Hoppas du får hjälp. Mvh


p.s. Du kan ochså begära att få prata med ljusbehandlingen, dom har ochså kunskap om olika hår preparat och hur man skall göra. d.s.


Hejsan! Jag får utskrivet Decubal i 5% salisyl. Be din läkare om det. Jag smörjer in hårbotten med detta och låter det sitta i flera timmar. Sen sköljer jag ur och tvättar håret som vanligt. För att vara helt avfjällad så måste jag göra detta flera ggr i veckan.. Jag använder Daivonex lösning varje dag i perioder. Har haft psoriasis i så många år att jag tröttnar emellanåt och så blir det lite mer än vanligt. Detta är som många av oss vet en livslång behandling..........tyvärr.......smörja..smörja......osv...


Hej! Jag har bett om ljusbehandling flera gånger men fått till svar att jag har plackpsoriasis och det fungerar inte med sådan behandling.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons