Forum Psoriasis


psoriasis i hårbotten

någon som har ett bra tips vad jag kan smörja in hårbotten med o något bra shampoo vill ej anv så mycket cortison kliar väldans o rena snöfallet när jag rör på huvet:)

Jag använder en mjukgörande "kräm" för att få bort flagandet (det vita snöfallet som du beskriver det) och sedan en starkare lösning. Har fått detta utskrivet av läkaren så du borde prata med din läkare.


Det finns lite info och tips ang psoriasis i hårbotten på www.psoriasisiharbotten.com
Gå in där och kika, finns bla nån lampa man kan borsta håret med!


vivi54någon som har ett bra tips vad jag kan smörja in hårbotten med o något bra shampoo vill ej anv så mycket cortison kliar väldans o rena snöfallet när jag rör på huvet:)
Hej jag har Diprosalic o,5/ml 20 mg kutan lösning det fungerar jätte bra, prata med din läkare och be om ett litet prov. Vänligen Janne
 


 Jag har testat bra produkter mot psoriasis och hårbotten, som psoriasishjälpen har testat och rekommenderat. Det är prisbelönta psoriasisprodukter som är speciellt framtagen, av dermatologer med en komplett serie med bra produkter  mot både håret och kroppen mm.   Psorioderm innehåller naturliga oljor och E-vitaminer och har minskat min användning, av mediciner och krämer med många bieffekter.  Jag tröttnade på att aldrig bli bättre och bristande intresse och förståelse som många läkare har haft mot mina problem.Jag började med använda Psorioderm mot psoriasis i hårbotten och fick så bra resultat att jag köpte både krämer, dusch gel och bodylotion, vilket äntligen gav jättebra resultat. Det fungerade verkligen på mig och rekommendera verkligen dom produktern.  Länk: https://www.facebook.com/Psoriasishjalpen/
https://butik.psoriasishjalpen.se/kramsalva/psorioderm/


Salva mot psoriasis - https://bit.ly/2tr4Mfy
Har provat i tre veckor. Bra!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons