Forum Psoriasis


Nagelproblem

Läste nyss ett expertsvar angående nagelproblem. Frågeställaren hade tappat alla naglar och undrade om/när de skulle växa ut igen. Expertens svar var att det var ovanligt att man tappade naglarna, att de brukade sitta kvar. Men jag har också detta problem - att naglarna lossnar! Än så länge bara två fingernaglar som släpper rejält men... Så även om det är ovanligt så lär vi ju vara fler! Inga bra tips om "inbromsning"...?

Mina fina naglar var tidigare "hemska" men genom att avstå från mjölkprodukter så har dessa blivit som jag skrev....fina naglar.


Enbrelsprutor satte för mig stopp för nagellossning, värk, ledförstörelse och hudproblem. Prata med Din reumatolog och har Du ingen? skaffa en. Lycka till!


Jag försökte få hudspecialisten att skriva en remiss till reumatologen men han tyckte att jag kunde börja hos husläkaren på Vårdcentralen. Vilket känns som att börja på ruta ett igen.... Men det kanske funkar med egenremiss...?!


Hej! Jag hör oxå till dem som tappar naglar...just nu är det två tånaglar som lossnat, men det är flera som släppt delvis och de åker väl snart de oxå.... Ät iaf tacksam att det är tånaglarna, det vore ju lite värre om det vore fingernaglarna. Tror inte att det finns ngt speciellt att göra för att bromsa det, men man kan ju alltid pröva de tips man får.....finns inget att förlora. Kram

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons