Forum Psoriasis


min ppp

Är så innerligt trött på min sjukdom ppp! Har fått testa alla tänkbara behhandlingar men svarar inte på någon! Bucky behandlingen började så bra, men efter att jag avslutat den tog det 4!!! dagar tills eländet kom tillbaka!Värst är det att det gör så ont i fötterna! Har så gulliga vänner som kommer med "mjukis" mys sockor till mig! Brukar få vara inlagd ibland fem dagar och då få intensivbehandlingar två gånger om dan. Härligt, men lite obehagligt att gå med "salvsockor" i en vecka!

Hej Jag har ppp med varierande styrka. Inte speciellt besvärlig men den har inte försvunnit helt de senaste fem åren och är absolut värst i hålfötterna. I början på veckan köpte jag en vanlig fotcreme på Maxi för att fixa till mina hälar. Jag fick ut lite för mycket creme så jag strök ut den på resten av foten. När jag duschade kvällen efter var min psoriasis HELT BORTA!!!! Inte ett enda litet fjäll kvar. Efter EN gång. Jag fattar ingenting men är överlycklig och tycker du bör testa den. Gahns Hydrozon, kostar mindre än 40:- och finns nog lite överallt. Den är parfymfri och utan färgämnen. Lycka till!!


Hej! Jag har precis fått ppp och har massor av frågor, kanske jag kan få några råd tips av er som haft det ett tag? Jag har ganska lindrigt med blåsor, några enstaka under fötterna och lite fler i händerna. Dock är det värken i bröstbenet/ryggen/höfterna som är värst. Går på vanliga Ipren som hjälpt bra tills nu då jag blivit förkyld, nu hjälper det inte. Hur ofta får ni "skov"? blir skoven värre och värre eller är de likadana varje gång? Skriv gärna och berätta hur det varit för er, då det verkar finnas ganska lite fakta om denna sjukdom på internet. Tack på förhand!


Hej Jag har haft ppp i 5år, är nästan av med allt. Jag hade väldigt kraftig i båda handflatorna och under båda fötterna. Provat allt, och de senare åren har jag kunnat hålla det bra med Emuolja och Emulotion. Beställer det på nätet! Så skönt att äntligen kunna känna att man inte behöver att ha ont alltid! Lycka till från mig med!


Jag har också PPP. Ibland mer och ibland mindre men inget allvarligt. I värsta fall hjälper det att ha typ Duoderm plåster. Det värsta för min del att det ständigt "fjällar". Hur jag än gör är huden papperslik och "flagar". Någon som har provat Emuolja den senaste tiden? Jag har inte provat för jag hittar ingen som säljer det. Jag har mest i hålfoten och på hälen och bara väldigt lite i ena handen. Den senaste veckan har jag provat Repair Psoriasis så vi får se hur utfallet blir. 


Hej ! Jag har fått tillbaka mitt PPP för andra gången, sist jag hade det var för ca 7-8 år sen, då fick jag åka varje dag till sjukhuset för att få en behandling med kyla kommer ej ihåg namnet på den,men den var bra försvann efter ett tag o nu har jag fått tillbaka det men denna gång bara på mina fötter, o jag har jätte svårt för att gå gör ont hela tiden pga att det spricker, har fått en tid till hud först den 10 april, men tror inte att jag orkar ha det så här till dess, ska försöka sätta ut bild på mina snygga fötter.. Funderar på vad jag kan göra för att slippa ha ont...


Jag tror att psoriasis och många andra sjukdomar beror på att  mag o tarmfloran är ur balans, köp kapslar på hälsokostbutiken som består av mikrokristallin cellulosa den hjälper till att ställa allt till rätta, häll ut innehållet och ät kapslarna 2 st.var 5-6 timme varje dag fortsätt tills du märker resultat  jag blev frisk testa självaM.V.H.TOBBE

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons