Forum Psoriasis


Känslokall bitch eller......

Jag börjar bli så otroligt less på min sambo och hans psoriasis. Att det inte är hans fel att det är flagor överallt fattar jag också, men det jag inte förstår är att det totalt omöjligt att städa efter sig förstår jag inte! Jag städar ur soffan, han går dit och lägger sig, "skrubbar" problemområdena så soffan blir helt vit, sedan går han därifrån. Skrivbordet är fullt, tangentbordet fungerar knappt längre, sängen dammar det om när man lägger sig. Golvet ska vi inte prata om. Vi har en dotter i krypåldern som jag inte tycker ska behöva vara upp i det. Min sambo bryr sig verkligen inte ett skit i det. Om jag bara fick se lite goodwill nån gång så skulle det klanske vara lättare, men icke. Det skulle aldrig hända. Försökt att prata om det, men får bara höra att "jag glömde" eller "du tycker jag är äcklig". Så jag skulle vilja veta vad ni med psoriasis tycker. Är jag totalt galen som tycker att han nån gång borde städa efter sig åtminstone för att minska vårt barns konsumtion en smula? Hur gör ni hemma hos er?

Din sambo har utan tvekan den uppfattningen att han bor hemma hos sin mamma.En psoriatiker kan tappa hoppet eftersom lösningen på gåtan är otroligt lågt prioriterad i samhället och känner sig bitter. Försök gör en nystart.Ut med onödiga ting så det blir lättstädat.Ge honom tippset att nolla sitt socker,citrusfrukter,fläskkött och kaffeintag så blir symptomen milda.Lyckan är aldrig fullständig i förhållanden.


Hej.Aggeratum har rätt.Sluta var hans "mamma".Pröva raka och tydliga besked om vad du känner.Inga krussiduller,eller ilska.Att smörja sej är en sak,men det som jag själv anser är mycket bättre,är att ta 1-2 msk olivolja/dag.Detta smörjer tarmarna,och tränger ut i huden-inifrån.Ljusbehandling?Hans barnsliga sätt och kommentarer är inget du skall fästa dej vid,det ger bara bränsle till mera munhuggning.Det är inte trevligt med flagor.Verkar som han "demonstrerar"?Såväl du,er dotter och han skall må och ha det bra.Dammsuger du?Ok,då har han inte samma möjlighet att SE/INSE effekterna av sitt "krafsande"!Stå på dej(Vuxet)Kvinnans list övergår mannens förstånd.Ta fram katten i dej....Allt gott+lycka till!


Hej Sumpan! Jag känner igen det du beskriver för jag har själv psoriasis, har haft det seden 1988. Det kommer perioder när huden fjällar och då är det som du säger överallt. Jag tycker din sambo har tur att han har dej för det är jätte svårt att ha ett förhållande när motsata könet är frisk. Jag har inte haft samma tur för alla mina"sambon" har lämnat mej, mycket på grund av min psoriasis. Nu bor jag ensam och försöker klara mej bäst jag kan. Jag städar lite varje dag, damsuger ibland flera gånger om dag, tvättar sängkläderna varje vecka osv. Jag håller med dej att din sambo skulle kunna hjälpa dej mer men samtidigt jag förstår att han har tröttnat och som sagt kanske tappat hoppet. Han måste hitta glädje i livet igen och på det sättet kommer han säkert att må bättre och då blir hans psoriasis också bättre. Ha det bra och lycka till! filip

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons