Forum Psoriasis


Hur gör jag nu då?

Har gått arbetslös länge nu. Har sökt jobb på oändligt många sätt men blir inte ens kallad till intervju. Jag har i många år arbetat inom omsorgen men kan inte fortsätta pga psoriasis artrit med mycket smärtor. Äter Methotrexate sen 4 år och har nyss avslutat Enbrel-behandling eftersom den inte fungerade. I nästa vecka påbörjar jag dropp-behandling med Remicade. Jag mår skit! Tar dagligen Orudis Retard, Panodil och vid behov Tradolan. Hade en diskussion med min reumatolog den 20/3 och hon sa: Ska du överhuvudtaget jobba är det max 25% som gäller. Så i dag ringde telefonen. Det var stadens bemanningsenhet som ringde och erbjöd mig jobb. De ville ha ner mig på intervju på torsdag i nästa vecka och jag tackade ja. Men hur 17 ska jag göra? Berätta att jag är dålig och har mycket smärta, kan inte röra mig fullt ut, sover illa och måste vila flera ggr/dag? Eller ringa tillbaka och tacka nej till intervjun? Fy så jobbigt!

Hejsan! Vill bara tipsa tid om Indisk läkemedelskonst(Ayruvedisk). Andreas Moritz har skrivit många böcker om helhetshälsa. Där finns ett ljus i tunneln, tro mig! Ge inte upp... jag har i stort sett besegrat min PSO nu genom hans metoder. Har lite kvar att resa men jag är 100% säker på att jag kommer bli symptomfri. På hans hemsida hittar du hans böcker. Vad som är enormt viktigt att förstå är helhetshälsan. Pso, precis som många andra "kroniska" sjukdomar härstammar från samma källa(matsmältningsystemet). Sluta lita blint på läkare som är tränade i symptom-skolor och inte förstår helhetshälsa själva. Vitrockarna måste vakna upp från illusionen att PSO är ärftligt, vilket de absolut inte kan bevisa. De måste också vakna upp till det nästan uppenbara faktumet att deras sätt fungerar inte, samhället är sjukare än någonsin idag. Jag rekommenderar dig att läsa hans bok "Timeless secrets of health and rejuvenation" som bland annat innehåller den viktiga lever och gallblåsa-rensingen. Vill du utföra rensingen så fort som möjligt så kolla in . Där är massvis av tips och reningskurer, även den om leverrensningen. Där finns inga genvägar eller mirakulösa västerländska mediciner som kan hjälpa dig nu, det gäller alla PSO drabbade. Det är du själv som måste ta tag i situationen, och få tillbaka kontrollen över din egen hälsa. Kroppen strävar alltid efter att vara naturligt frisk och i balans, om man låter den arbeta ohindrat. Här är en svensk sida om Ayurvedisk medicin. Där kan du söka råd och vägledning med. Detta meddelande är till alla här inne! Res er från era knän och stå stolt upp igen, ta tillbaka det som är ert... er hälsa! /Henrik


Tror inte länkarna fungerade.. http://www.ener-chi.com/ - Andreas Mortiz hemsida http://www.ayurveda-guiden.info/default.aspx - En sida om Ayurvedisk läkekonst på svenska http://www.halsosidorna.se/Kroppsligrening.htm - Massvis av tips och reningsprogram.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons