Forum Hudinfektioner


Forumtråd: Utslag på kroppen som kommit tillbaka!

Hej jag har haft problem med huden som började i somras. Vaknade en morgon av att jag hade 2 hudfärgade prickar på insidan av handleden som inte kliades. Efter några dagar började det klias men endast när man rörde de, varje morgon när jag vaknade vaknade jag me nya prickar på handleden. Detta pågick i 2/3 veckor men gick över!

Nu för några dagar sen kom problemen tillbaka 10 ggr värre... Höger insida Handled började prickar runt hela handleden, samt 2 på handflatan . Klämmer man kommer det som vatten. Vänster handled likaså men inte lika mycket drabbat!
Sen häromdan började det på höger sida på höften, vid ryggen ungefär typ vid höften. började kännas knottrigt först men sen kom prickarna , sen kom det på vänstra sidan . sen nedre delen av ryggen . Sen höger sida av rumpan. På magen nära bröstet . Det är inte många prickar jag pratar om nu utan enstaka 2/3 st ibland 1 bara . Efter jag kliar sönder dem så e det bara som blod prickar! Fast dem på handleden e liksom man ser att de e utslag . Har 2 på knä som jag klia sönder, samt kom ur duschen för en stund sen såg att jg hade 2 prickar på armbågen... Vad kan detta vara? Kan det vara skabb? Blev frisk från detta i mer en 1 mån men då va det inte illa,bara på höger insida handled. Nu dyker utslagen upp överallt nästan. Haft på låren. Allt detta inom loppet av några dagar..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons