Forum Hud & hår


Varför är min näsa jämt röd?

Hej ! Jag lider av ett mycket jobbigt problem, min näsa är alltid röd, speciellt ute nu vid såhär års. det räcket att jag går utanför dörren så är den och ibland är även öronen illröda. Men inte kinderna eller eller resten av ansiktet. Har ej rosacea eller något sådant utan det är ENDAST näsan OCH öronen. Har hört att detta kan bero på dålig blod-cirkualtion. Men efter ett gympass inklusive kondition som enligt min mening borde få igång cirkulationen så är den fortfarande röd, om inte rödare. Det är som värst när man klivit ut ur bastun. Någon som har liknande problem och vet va de kan bero på? Har hört att man kan käka vitamin b3 eller något från (typ hälsobutiken ) som tydligen kan sätta fart på cirkulationen ..funkar de? Tacksam för svar!

Prova att massera näsan med fingertopparna vid upprepade tillfällen. Gör normalt ganska ont i början men det brukar hjälpa. Räkna med minst 10 behandlingar.


10 "behandlingar" per dag eller ska de vara bättre efter 10 gånger? Hur länga ska man massera den då? De gånger jag gjort de nu verkar de som det bara blir rödare direkt efter massagen och sedan återgå till den vanliga rödheten.


En gång per dag eller vara annan dag beroende på hur det känns. Du skall trycka ganska hårt, inga mjuka strykningar. Den blir alltid rödare efter behandlingen men eftersom det är en läkprosess så kan det ta litet tid innan rodnaden börjar lägga sig.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons