Forum Hud & hår


Utslag kring ögonen

Hej! Jag har i flera månaders tid haft problem med utslag kring ögonen. Jag vet inte om detta ska publiceras i ögon-forumet, men det är ju huden jag har problem med så. :) I vilket fall. Jag har fått röda utslag med små prickar i som ömmar massor. Det liknar nästan små små finnar. Jag tror inte det beror på produkter eftersom jag sällan använder smink och jag har bytt till mildare rengöring sen det här började. Jag har smort med kortisonsalva och då mildras besvären, men det går inte över helt. Några teorier?

Använd inte kortisonsalva!!!!!! Det hjälper för stunden men för det bara dubbelt så värre. Jag har samma som du fast mina exem hamnar runt ögona. Just nu behandlar jag detta med rozasol men sök finns även tabletter och ta. Sök läkare de kan tala om vad som är bäst men använd inte kortison det blir bara dubbelt så värre sen jag gjorde samma misstag innan läkaren sa till mig att inte använda det. Lycka till!


Tack så jättemycket för svaret! Jag googlade massa och kom också fram till att kortisonsalva inte var bra. I ett par veckor nu har jag inte smort alls, och knappt använt produkter över huvud taget. Utslagen är helt överläkta :)


Vad bra!! :)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons