Forum Hud & hår


Röda kliande utslag - vad kan det vara?

Hej
Det är så att jag fått flera utslag på överarmens undersida, som kliar en del. Vet inte om jag skulle kalla det klåda direkt men nuddar man på stället så känner man att det är ganska känsligt och vill gärna klia. Det ser nästan ut som små röda utåtbuktande finnar. Efter att ha googlat lite så får jag upp att det kan vara skabb! Det är ju värsta mardrömmen. Jag trodde det bara var vabligt eksem eller allergi mot tvättmedel/deodorant. 
Ska även tillägga att dessa problem har kommit och gått i några år om jag kan minnas rätt. Vet att jag tidigare kliat på det stället, men aldrig fått just såna här utslag. Även på andra armen har det kliat en del men då lite längre ner nära armhålan. 
 
Har köpt hydrakortisonsalva på apoteket och började igår med den, har hjälpt en del och utslagen är lite mindre men fortfarande röda. Vet någon vad detta kan vara, nån som haft liknande problem? Som jag sa har det kliat på det ställen till och från i några år, så detta är inget som plötsligt dykt upp förutom utslagen. 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons