Forum Hud & hår


Oönskad hårväxt?

Jag har hårväxt under hakan vilket är väldigt okvinnligt. Jag plockar men tycker att det syns ändå. Nu vill jag bli av med det och undrar ifall någon har provat någon bra metod. Någon som vet ifall laser fungerar bättre i ansiktet eller om epilering är bättre? Tacksam för svar.

Har nu samma problem, hittade du någon lösning?


Ja jag rekommenderar starkt laser, ipl. Snabbt och effektivt. Nu efter 1 år så har jag typ 1-3 hårstrån kvar under hakan. Det tar tid men epilering tar ännu längre tid. Det tar lite längre tid att behandla ansiktet men är helt nöjd nu när det är några få strån kvar. Om du bor i Sthlm eller Gbg så rekommenderar jag Spektrakliniken. Tror att vissa kliniker inte är lika bra som andra. Lycka till!


Tack för svaret! Bor tyvärr i Sundsvall men har nog möjlighet att åka till Stockholm för en lösning. Tänkte dock gå till en gynekolog först (på begäran av min sambo, hans mamma och min mamma) för att se att inget är fel hormonellt och om jag får klartecken så kör jag på.


Finns kanske nån klinik i Sundsvall också? Att göra en gynekologisk undersökning kan vara bra. Jag gjorde en och det visade inga fel, så på mig är det ärftlighet. Min syrra har samma problem och där visade det sig att hon hade för mycket av manliga hormoner. Om det visar sig att att det du har för mycket av manliga så kan du få hjälp ekonomiskt av landstinget. Dock inte laserbehandling. Syrran fick ersättning med epilering. Men det tar så lång tid så hon har övergått till laser nu och betalar för det själv. Snabbast och effektivaste metoden

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons