Forum Hud & hår


Mitt huvud/bakom öron varar varje vecka och mina eksem blir bara värre.

Mitt huvud och bakom öronen varar inprincip varje vecka , Det är gult/flytande ibland genomskinligt. ... Och det har hållit på i 1 månads tid. Det verkar inte vilja försvinna.
Sen så har jag börjat få ännu värre eksem senaste månaderna. Och det värsta är hur det kliar. Kan inte sova på nätterna!
 
Någon som hört något liknande kan det vara farligt? mest oroad över huvudet...

Har själv haft problem med sår i i nacken o en bit upp i hårbotten under ca 20 års tid. Besökt flertal läkare o hudspecialister samt ordinerats säkert 30-tals olika behandlingsformer.
Sen ngra år tillbaks har jag fått större tillit och flera goda erfarenhete av huskurer/husmorstips och hittade därför ett tips på nätet för mina hårbottenseksem. Hade ju inget att förlora så testade det. OCH det funkade!!!
Är numera frisk som en nötkärna i hårbotten och slipper sömnlösa nätter, klåda, varlukten på huvudkudden, klibbigt hår av allt var och sist men inte minst smärtan o svidandet.
Huskuren i mitt fall var att tvätta utsatta området i hårbotten med bikarbonat blandat med äppelcidervinäger. DET SVIDER, tro mig!!! Men efter andra tvätten försvann problemen å behövde inte använda mig av kuren fler ggr/sen dess.
 
Vad jag tror mig förstått har de två ovan ingredienser ett PH-värde lämpligt/komplatibelt vår kropps egna PH-värde. Kanske jag har helt fel o är ute o cyklar med min lilla filosofi, MEN hursomhelst funkade det mirakulöst kanonkalasjäääättebra för mig, tack o lov :o).

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons