Forum Hud & hår


Finne med hål i?

Vad är detta? Det kommer inget ur den... bara blod & typ vitt var?
Har en i ljumsken och en på höften... vad är detta? Den vill inte läka... har provat att klämma... provat att sticka nål mm men inget händer.... :(

Obs: hittar inte någon hårsäck/hår...


Troligen inte överkänslighet mot någon mat (gissar) men jag känner igen det.Har genomgott alla tester man kan, angående mage/tarm men är frisk (lol). När jag äter ex: lök, bönor får jag extrema magproblem;-) samt utslag på bröstet och snabbväxande blödande accne nära ljumsken (i skrevet) inom ca 2 timmar fast jag behandlar accnen med accne medel. Äter jag bara kött i flera dagar krymper bölderna, men en bit inlagd sill får magen/tarmen och utslagen att läcka fast jag behandlar båda. Kolla vad du äter i förhållande till vilka problem som uppkommer ca 30min till 8timmar senare. För mig sitter effekten av lök i ca 5 dagar med med snabbt minskande problem om jag undviker lök.....minimum 24 timmar innan blödningarna slutar.


Ah... jobbigt:/
Tror nog inte det kan vara det dock... detta har jag nu haft i ca 3 v utan förbättring.... :(


Vet av erfarenhet att känslighet mot mat är kummulativ (stavning:-( ) jag har haft mina problem i 19+ år. Är man frisk ger "fel" mat ett bubbel i magen men när magen (tarmarna) är skadade av maten man inte tål tar det längre att läka till fungerande tillstånd och mer av det skadliga ämnet jäklas med imunförsvaret och/eller skapa känslig tarm, klåda och utslag. Dock kan jag säga att klämma...på utslag/finnar gör det värre i längden. Är opererad 3 gånger för bölder/finnar varav en akut då en böld växte av kontakt, och med kass mage satt den illa till när den satt i vägen för anus. Apotekets billigare accnemedel med "salicylsyra" fungerar bäst för mig då den öppnar små porer i huden som böldens innehåll kan läcka ur. Kan bli obekvämt då det blir fuktig hud.        Ps: salicylsyra är vanlig i shönhetskräm då det jämnar ut och lindrar hudproblem.


hej evelina . kom du fram till nån lösning ? har samma problem nämligen 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons