Forum Hud & hår


Finnar - hur förebygger jag och blir av med dom???

Jag har ett ständigt problem - och det är finnar!!!! Blir bara fler och fler , blir aldrig av med dom. Framförallt i ansiktet men även kroppen.. Har provat allt känns det som , har varit hos doktorn fått något som heter Differin och Basilron men det hjälper inte mig, det varken läker eller förebygger. Provat att sola och att smörja med parfymfria krämer men inget hjälper. Har använt massa olika ansiktsvatten men utan resultat.. Är det någon här som kan hjälpa mig eller har några bra råd hade jag varit jättetacksam!!!!

Det finns massor läkemedel - tabletter och tuber. Det är liksom "bara" att beta sig igenom sortimentet... Jag personligen tycker att jag blir bättre av OCM "Oil Cleansing Method". Det är iaf ganska billigt att testa, info finns på Google... Sen kan det ju bero på annat, kanske rosacea, hormonrubbningar (som typ jag har verkar det som), vitaminbrist och annat... Men det borde din hudläkare redan ha i åtanke. Men ge inte upp - säg att det andra inte funkade och att du behöver testa nåt annat!


Hej Du skrev att du har testat mycket men jag har ett tips Clearasil finns som både ansiktsvatten, tvål (som man tvättar av ansiktet med), salva som tar bort finnar som är stora, stift som täcker och förebygger finnar. Hoppas att du har någon andvändning för tipsen och kom ihåg det kan ta en vecka innan resultat.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons