Forum Hud & hår


Bölder i ansiktet

Hej, jag har ett problem och jag behöver verkligen er hjälp. För kanske 10 månader sen började jag få större utslag i ansiktet, först trodde jag att det var finnar så jag började tvätta ansiktet extra noga och peela mm. Dock så hjälpte det aldrig och det vísade sig att det inte var finnar eller acne. Med jämna mellanrum så återkommer dessa böldliknande utslag i ansiktet och är jätte ömma. Samtidigt som bölderna bryter ut kommer väldigt stora finnar också som är ömma men de går aldrig att klämma och när de är påväg att gå ner blir de alltid som sårskorpor. Bölderna är stora som pinigsbollar och syns väldigt mycket, är det någon som varit med om liknande och fått bort det? Jag har varit till olika läkare och bett om hjälp, men ingen vet vad det är. Jag skäms jätte mycket och vill bara bli av med dem. Snälla hjälp mig, har ni tips? Mvh, tjej 19 år. Mina bölder liknar den finnen som är till vänster om tjejens näsa.

Hej du min syster har liknande problem o hon har haft det snart i 3 år tänkte bara kolla har du hittat ngt som funkar? Hon har provat 20 tals olika produkter och medeciner men ingenting tycks hjälpa, tacksam för svar.
Mvh Gustaf


Stackars dig och jobbigt när man är 19 år bara.Jag vet något du skulle kunna testa och vill gärna förklara mer ingående.Skriv till mig här som meddelande så kan vi se om det kan vara något.Har pratat med en som haft jättesmärtor på ansiktet. Som det brinner i ansiktet och testat sjukt mycket olika. Hon hade väldiga utslag enligt henne själv och jag såg henne ett par månader efter. Det handlar inte om huden utan innifrån så bättre kommer det bli vart fall. Smärtan försvann och utslagen blev betydligt bättre. Just nu ska ni inte göra något på huden vart fall.Jag är ledig ikväll så vi kan prata om det så kan jag i alla fall ge er en möjlighet till att bli kvitt detta.Detta gäller även för din syster Gustaf.Mvh Rickard Nilsson

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons