Forum Hjärt- & kärlsjukdom


Forumtråd: svårt att sova hjärtrusningar

Sömnlöshet hej
har funderingar över mitt vaknande på nätter
Vaknar vid 3 4 tiden och känner mig kissnödig Stiger upp och gör detta och har sedan svårt att somna igen, Får rusningar i hjärtat och tryck över bröstet  och känns svårt att andas när jag lägger mig igen Måste gå upp för att jag inte kan ligga pga. detta.
Har ett litet blåsljud på hjärtat
Äter losatan 100 levaxin 150 alfozoin   finasterin
hjärtat slår oregelbundet med uppehåll efter 7-8 slag
Har blivit sämre nu efer min sons cancersjukdom som han kämpar emot
Vad är bäst för att lindra mina symtom.

Hej,
låter som panikångest.Det blir ju dessutom ännu värre vid stress. Jag har haft det i flera år och det kommer nästan alltid på natten när jag föröker slappna av. Hjärtat slår som en stånghammare, jag blir illamående och får tryck över bröstet. Efter att ha lidit i många år upptäckte jag att en ganska stor dos Magnesium varje kväll en stund innan jag går och lägger mig helt tar bort dessa "attacker". Jag har ätit ca 500 mg per dygn i flera år nu och de enda gångerna min ångest kommit tillbaka är om jag av någon anledning slarvat med Magnesiet några dagar, så länge jag tar det så är jag helt fri från känningar.
Det är inte så dyrt och helt ofarligt så det kan vara värt ett försök.
 


Alleycat, vad är det för magnesium du använder?


Faktiskt är det magnesiumoxid som hjälper bäst mot just detta, annars sägs det överallt att det är det sämsta för att det har låg biotillgänglighet  men när jag byter till andra sorter så kommer känningarna smygande igen. Just nu tar jag oxitarm som funkar bra. Även great earth är bra men det får jag ta större doser av. Man får testa sig fram, jag har hållt på i några år nu och har hittat vad som funkar för mig. Man kan också bada med epsomsalt som kan tas upp av huden, det är fantastiskt skönt när kroppen är stressad och spänd. Lycka till!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons