Forum Hjärt- & kärlsjukdom


Forumtråd: Ständigt hög puls

Hej. Jag har nu under några veckors tid haft extremt hög puls. Det kan komma bara så där och hålla i sig i allt från flera minuter, till några timmar. Ibland känner jag även att jag har lit svårt att andas. I visa fall känns det även som om hjärtat plötsligt ska stanna. Jag äter inga medecinder, och har inga kända sjukdomar. Bör jag vara orolig? Eller är det bara jag som över reagerar. OBS: Detta händer inte varje dag, men då och då

Jag har oxå ständigt hög puls,
Så jag hoppas att någon som kan, (om hög puls )
Svarar.


flera orsaker. ångest. kolla värdet på din struma . upp och ner värdet. kolla hjärtat. där skulle jag börja. lycka till.


Jag har tidigare haft "tillfälliga hjärtrusningar" (paroxysmal tachycardi) med jättehög puls. De kom utan förvarning och kunde sitta i allt från någon halvtimme till flera timmar. Lika plötsligt som de kom lika plötsligt upphörde de. Fick sedan göra en ablation där de brände bort en extrabana i hjärtat. Blev fri från rusningarna under mycket lång tid. Verkligen underbar känsla. Nu på äldre dar har jag emellertid fått förmaksflimmer. Prata med din läkare om dina bekymmer.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons