Forum Hjärt- & kärlsjukdom


konstiga hjärtslag?! vad ska man göra?

Har sedan ett par månader haft väldigt hög puls för ingenting. När jag har mätt pulsen har den som högst varit kring 140slag/min vilket är rätt så högt. Nu har jag även märkt att mina hjärtslag är väldigt ojämna och konstiga. Dem går från långsamt till snabbare hela tiden med olika intervaller ibland 2 slag snabba och 1 slag långsamt. Jag har även märkt att det ibland stannar upp. Det känns som att hjärtat stannar för en liten stund. Väldigt obehagligt! Det känns även som att hjärtat ska hoppa ur bröstkorgen och det fullkomligt rusar där inuti. Ska man söka läkare och kolla upp det? Har hjärtsjukdom i släkten också. Är även sjuk sedan tidigare vilket medför smärta och oro, har nått fel med magen/tarmen/ev nått gynekologisk (befinner mig under utredning för detta). Någon som känner igen sig eller vet vad jag ska ta mig till? Jag är trots allt bara 18 år..

Hej! Du har Magnesium brist! Jag jobbar som mineralteerapeut innom biologisk läkekonst och vi människor i dag vet vi har mindre tillgång på näringsämnen och större behov i och med den ökade försurningen i vår miljö. Du går bara in på hälsokostbutiken där du bor och köper Kalsium- Magnesium tabletter och äter minst tre varge kväll. och ca 2 st morgonen. Läs själv om magnesium och andra ämnen vi behöver, örter mm På: www.alternativmedicin.se Du kan få hjälp om du vill ringa om råd till en terapeut som kan det här där du bor på: www.existensmaximum.se Lycka till!!


Inte för att förringa Madam kloks kommentar, men det är omöjligt att enbart genom ditt inlägg komma fram till att det skulle vara magnesium brist eller något annat. Takykardi(När hjärtat rusar i en puls över 100) är i sig inte farligt och brukar inte behandlas om det är övergående,dock kan det vara symptom på något annat(ångest,sjukdom etc) . Ojämn hjärtrytm och dubbelslag har jag själv (genetiskt,mina bröder också) och är även det ofarligt. Dock med tanke på att du säger att du redan är sjuk och har hjärtsjukdomar i släkten så *kan* dessa problem du nämner vara symptom på någonting annat. Dock är det ej troligt att du skulle lida av någon akut hjärtsjukdom vid 18 års ålder, men jag skulle verkligen rekommendera att du skriver ut ditt eget inlägg här och visar doktorn. Den enda som kan ge dig ett garanterat svar och lite lugn i denna fråga är en doktor. På forum kan du få tankar och ideer men om vi alla tog våra hälsoråd via internet skulle vi inte må så bra. :) Lycka till och försök gå till doktorn såfort du kan så slipper du oroa dig!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons