Forum Hjärt- & kärlsjukdom


Forumtråd: Hjärtat pulserar i hela kroppen.

Hej.

Jag har ett bra tag nu haft något konstigt med mitt hjärta vid vila, inte alltid men ofta. Jag kan lägga mig vila men när jag vaknar upp så känner jag att mitt hjärta pulserar i hela kroppen. Det gör inte ont men det liksom känns i varje del av kroppen. Jag vaknar och det tar ca några sekunder upp till en halv minut innan det försvinner, undertiden ligger jag helt stilla då det är sååå fruktansvärt obehagligt. Jag har kollat upp mitt hjärta och de säger att det är absolut inget fel på det..
Jättesvårt att förklara men är det någon som känner igen det?

Mvh

Hur menar du att det pulserar i kroppen? Menar du själva hjärtat eller känner du något annat i kroppen? Det kan vara så att du ha en extra ledningbana som gör att hjärtat hamnar i otakt och pumpar blodet lite kraftigare under några sekunder.


Hjärtat känns det som att den slår diffus snabbare.. väldigt svårt att förklara. Men när det slår så , så känner jag från huvudet enda ner till tårna en slags lugn pulserade känsla där jag varken orkar röra mig eller prata, jag kan.men orkar inte. Allt detta händer BARA när jag vaknar upp ur min sömn. Min kropp känns liksom helt livlös. Jag vet att det har med hjärtat att göra för jag känner inte den hjärtrytm på dagen. Det är såå svårt att förklara känslan...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons