Forum Hjärt- & kärlsjukdom


Forumtråd: Hjärtat fladdrar?

Hej, jag har länge haft problem med att de känns som att hjärtat fladdrar till i bröstet. Det känns i bröstet upp i halsgropen som att hjärtat fladdrar till, slår extraslag sen slår hårt och sakta o sen snabbare. I flera år har jag haft såhär lite då och då. 2012 gjorde jag EKG på hjärtat och även ultraljud pga blåsljud (blåsljudet pga graviditet sa läkaren). Inget fel på hjärtat som dom kunde se. Varken på EKG eller ultraljudet.
Men nu på senare kommer det oftare. Och nu har det börjat komma ofta näsan varje dag flera ggr per dag. Oftast när jag ligger ner och tar de lugnt. Känner inte av det mär jag är igång annars. Mer än att jag ibland är lite mer andfådd än vanligt vilket är konstigt för jag brukar inte bli så andfådd..
detta med dubbelslagen/fladdret är jätte obehagligt.. ibland kommer de flera ggr direkt efter varandra liksom så jag ställer mig upp i panik för de känns som de ska stanna eller något. Ibland hugger de till i halsgropen också när detta kommer.
Vad kan detta vara? Jag har ångest sen många år tillbaka och det blir ju inte direkt bättre av att de här symtomen blivit värre. Tänker direkt på hjärtat eftersom jag haft blåsljud tidigare m.m...
Känns som att läkare kommer vifta bort det om jag ringer vc. Vad ska jag göra? Vad kan det vara? Kan det vara hjärtat trots att dom sa att allt var bra sist jag tog EKG o ultraljud? Har ju inte gjort långtids EKG och därmed har dom inte sett dessa dubbelslagen/fladdrandet...

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons