Forum Hjärt- & kärlsjukdom


Forumtråd: Färdigutredd trots att problemen fortsätter.

Hej. Jag rasar i golvet/backen lite då och då, men är på benen efter någon minut igen och detta har hållit på sedan hjärtklaffsbytet (Aortaklaffen) 2012. Ibland slocknar höger öga innan jag rasar i golvet/backen. På akuten misstänker dom Tior varför man kört upp mig till Strokeavdelning för utredning och röntgen. Trots flera undersökningar under flera år har man inte kunnat konstatera några Tior.

Husläkaren som följt min resa beslutade att göra en Sekond Opinion på nytt sjukhus med egna experter där dom gjorde flera röntgen av halspulsådrorna bland annat och kom fram till att mina problem har med hjärtat att göra och inte hjärnan.

Det har nu gått två månader utan att varken husläkaren eller nägon annan läkare har hört av sig, under tiden har jag rasat i golvet i matbutiken en gång, det var pinsamt.

Jag är inte speciellt orolig av mig, men förstår att detta kan vara allvarliga saker och ändå ignorerar läkarna mitt problem. Det känns som åldersdiskriminering. Jag är 78 år gammal slank rök o spritfri som egentligen aldrig varit sjuk och inte heller känner mig sjuk som går långa promenader flera gånger i veckan. dör jag en vacker dag på gatan kan man ju undra. Jag går på Waran och Bisoprolol.
Tack.

Kalle.

låter som sjukvården ! åk upp akut till hjärtmottagningen och vägra gå därifrån innan dom lagt in dig för total kontroll. dom brukar ha akut på morgonen. gå NU ! ge dig inte ! kram jill

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons