Forum Graviditet


Kroppen skriker!

Hej. Jag är 20 år. Jag känner hur hela min kropp skriker efter en graviditet. Jag är helt besatt av allt som har med barn och graviditet att göra. Men som sagt, jag är 20 år! Ett barn är det absolut sista jag vill ha nu. Nu är tiden för att utbilda sig, skaffa en framtid. Jag drömmer ofta att jag är gravid eller att jag föder. Helt sjukt! Någon annan i min ålder som känner likadant? Eller någon äldre som kände såhär i 20-års åldern?

Vi är två=) Men för oss så försöker vi bli föräldrar. Och jag hoppas jag kan se ett litet plus snart=)


Hej! jag närmar mig de 30 och när jag var 20 fanns det inte annat än barn i mitt huvud, jag ville så gärna! Idag är jag glad att jag väntade! Jag har utbildning, inkomst och erfarenhet och känner att min dotter har en trygg framtid framför sig... /mella


Jag är också tjugo år, och hade chansen att bli gravid med min sambo. Nu är det förhållandet över, men barn är allt som jag tänker på. Jag försöker övertala mig själv att vänta, men det är allt jag tänker på. Fick mens igår och allt känns mörkt o som ett stor hål. Fattar inte hur man kan vilja och hoppas så mycket. Men dock vill jag bli mamma, snart. Kanske är det någor med just denna ålder :P Jag håller dock tummarna för alla som önskar sig ett barn!


Jag är snart 30 och känner nu att min kropp bara skriker, men ska plugga i fyra år...undrar om denna längtan avtar. Jag vill så gärna utbilda mig också så vill ha båda delarna. Visst vet jag att man kan göra så men visst är allt mycket svårare när man pluggar och har barn. Vet varken ut elle in, vad ska jag göra. Min kropp vill men min hjärna säger till mig att vänta...


Jag har kännt likadant, började nog redan innan jag fyllde 20år. Men jag fick se det som en längtan, utbildade mig och har jobbat ett tag nu. Är nu 23år och äntligen gravid. Men längtan har varit stor länge! Gör det som är bäst för ett barn, skaffa en utbildning först. Sen har man något stort att se fram emot!


Ja visst skall man plugga och allt innan och mitt råd till alla som är unga är att UTBILDA er! :-) Men som jag när jag börjar bli lite för gammal, problemet är ju att många 30 + utbildar sig och sen går det inte att få något barn. Ja ja svårt dilemma samtidigt när man så gärna vill ha barn och så gärna vill ha en bra utbildning också..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons