Forum Graviditet


Hoppas på graviditet fast 43 år

Hej alla! Är 43 år och hoppas på att bli gravid. Har två barn sen innan, så när min pojkvän började prata om barn sa jag att jag är för gammal. Men har tänkt och känt att jag faktiskt vill ha ett litet barn. Känner mig inte gammal. Tyvärr så är det omgivningen som är negativ därför inte konstigt att man tvekar. Vi är friska, har jobb, vi älskar ha huset fullt av barn och djur. Det gör en så levande och aktiv. Framförallt vi älskar varandra! Det var som att hitta hem när vi träffades, allting känns bara bättre för varje år. Inte lätt för oss i början då han är yngre än mig och detta är inte helt acceptabelt hos gemene man. Folk har varit rent elaka och har fördomar. Men vår kärlek består och blir bara starkare. Vi hoppas på bebis men skulle det inte bli så är det ingen katastrof. Fast erkänner att jag blivit bebissjuk, ser gravida och nyfödda överallt. Lycka till alla ni som är gravida. Det är ett naturens under att få barn.

Önskar er lycka till! Bry er inte om vad andra tycker. Det är många som lyckas bli gravida i din ålder.


Tack så mycket! Känns skönt att det finns de som förstår!


Hej Princess7! Om ni älskar varandra och verkligen vill ha barn så kommer det att lösa sig för er, det är inte för sent vid 43 års ålder. Riktig kärlek mellan jämlikar kan aldrig vara fel och kärlek har ju ingen riktig ålder, eller hur? Önskar er all lycka på vägen!


Tack! Det känns bra att det finns människor som du :-)


Läser lite gammalt här; hur gick det för er ? Blev du gravid ?


Hej lycka till er lysnna inte på de. Du vill bli gravid och det är inte sent du måste bara titta på dagar du har ägglossning efter mins du kommer och bli.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons