Forum Graviditet


Hmm, inbillning?

Nu är jag här och frågar igen.. Jag hade sex med min kille i lördags och han sa att den hade "åkt av" en bit under samlaget.(Detta sa han 2 dagar senare) Dagen efter fick jag ont i magen och tänkte att det nog var ägglossning (Brukar få ont då). I ons-tors började jag må illa och fick plötsliga anfall av illamående. Detta har pågått i ca 3 dagar nu (kissade även ca 4 ggr på en timme under en kväll) och jag brukar aldrig må illa vid ägglossning eller innan mens. Har även haft ont i nedre delen av magen samt rikliga flytningar (brukar få innan mens). Vad som stör mig är illamåendet. Mår nästan aldrig illa förutom när jag har mensvärk.. Det kommer lite då och då och jag får ibland lust att kräkas, men gör det inte. Vad jag förstått brukar inte illamående komma så tidigt om man nu är gravid? Jag har alltid velat vara en ung mamma men skulle aldrig planera barn i denna åldern. Är det möjligt att jag inbillar mig hela tiden?

Borde kanske tillägga att jag ska ha mens runt den 25e och skaffade p-plåster idag (fredag) men har inte börjat använda dem eftersom jag väntar på mensen.


Oj, många svar här men glömde säga att jag inte haft någon matlust idag och knappt ätit motsvarande en frukost på hela dagen. Även trött och förvirrad.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons