Forum Graviditet


Gravid med antidepressiva?

Jag har sedan åtta år gått på antidepressiva då jag led av svår anorexi. Men är nu frisk och pigg.
Har senaste året försökt att sluta med medicinen för jag och min sambo är sugna på barn. 
Men jag mår riktigt dåligt fysiskt av alla utsättningssymtom och jag blir väldigt orolig. 
så jag har fått gått upp de två gånger jag försökt. Så min fråga är om någon här har erfarenhet av fluoextin i samband med graviditet? 
Har en dos på 20mg per dag.
Vore så tacksam för svar! Försökt läsa och söka men inte hittat några som har gått på det och fått barn. 
Har en mail om ni vill skriva: madelene.anderberg@hotmail.com
/Madelene

Hej
jag åt oxå fluoxetin 20 mg när jag var gravid. Jag trappade ner till 5 mg under graviditeten då läkarna rekommenderade att i allafall göra en dossänkning. de brukar inte va någon fara om man inte går på för höga doser. Dom bevakar barnet lite extra efter förlossningen med. Håller lite extra koll på andning osv :)


Hej,
Hur lång och hur mycket väger du idag?
Ni äter väl varierat och nyttigt.
Hälsning
nellie


Hej.

Jag är man och har inte varit gravid. Har däremot barn och varit med under graviditeten.. Nja jag vill först säga att jag i många år haft antideprisiv medicin, medicin mot panikattacker, mediner mot tarmen för min IBS. Förstår du är orolig och vi alla har ju olika symtom med mediciner. Jag dricker energidricka med samma bra nyttiga medel mot antidepressiva. Idag vägrar jag vanlig medicin då jag nu är mycket gladare o piggare. Klart vissa dagar är jobbigt och då är det skönt att ta extra näring då man inte kan få för mycket i sig då det är flytande. Varför skriver jag här. Jo det är väldigt bra under graviditeten liksom att öka chansen till att bli gravid. Jag var nyligen på ett möte då en man pratade om sin fru som var drabbad av anorexia och med detta gick hon upp i vikt och fick balans på hela kroppen. Nu har de 2 friska barn.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons