Forum Graviditet


Forumtråd: Det tog slut. Hon är gravid med mitt barn

Vi hade det dåligt ett bra tag. Slutade kommunicera och jag ville under 6-7 månader göra slut men fortsatte göra ”min plikt” i förhållandet. Jag sa inget utan blev tyst och tjurig. Under 14 månader betalade jag allt förutom 50% av hyran som hon betalade till mig,90 % av tiden för sent. Jag tog upp ekonomin men det hände inget och jag fortsatte betala. Det tog väldigt hårt på mig och min ekonomi. Dock sa jag inte så mkt om saken utan hoppades hon skulle fatta som 30+ att det kostar att bo i hyrt hus. Hon hade tidigare bott själv i lght så hon visste ju att saker som el,tv och hyra kostar pengar.

Hon började bli elak. Kunde komma upp i sovrummet och storma in,jag vaknade,försökte somna om då hon plötsligt rycker kudden jag har under huvudet och jag blev galen! Detta hände några ggr. Jag frågade vad hon håller på med? Hon svarade att det va ju hennes kudde!! Hon hade tre kuddar att sova med men hon skulle absolut ha fyra. Empati och omtänksamhet har hon inte haft så mkt av under dessa 3,5 år vi var sambos. Hennes längsta förhållande innan mig var på 5 månader och såklart har hon aldrig varit sambo innan mig.

Vi kunde nog aldrig direkt prata med varandra. Jag är en känslig kille och hon relativt okänslig. Jag köpte mat då hon inte fattade att man ska laga mat varje dag och lagar man mat ska man laga till båda två och inte bara till sig själv (vilket hon gjorde när/om hon fixade mat(kanske en gång/veckan) För MIG var såna saker självklara. Man köper mat,man lagar mat,man städar, man diskar,msn sköter om hemmet. Jag slutade diska och städa och hemmet blev en katastrof,det störde inte henne. I min värld hjälps man åt,en självklarhet. Utan att kommunicera om allt detta så satte vi oss ner och hon sa att detta inte funkar. Jag höll med. Och på det sättet tog det slut. Hon flyttade hem till sina föräldrar.

Efter 2 veckor ville hon prata. Hon var gravid i typ 3:e veckan och jag var fadern. Jag såg graviditetstestet. Hon fortsatte att komma nån/några ggr/veckan för att hämta saker innan vi visste om graviditeten. Vi pratade mkt men inte om oss utan om väder och vind.

När vi visste att hon var gravid så slutade hon komma hit och det är 3 veckor sen nu. Jag är en feg jävel när det kommer till sånt här och hon oxå tror jag. Vi messade mkt för 2 veckor sen. Jag frågade då om det var ett alternativ att hon flyttade tillbaka. Hon har inte svarat. Hon har heller inte ändrat adress. Jag VET att det är så mkt bättre att ringa eller ännu hellre att träffas men som sagt är jag en feg jävel. och dessutom ff i chock.
Vi har båda väldigt svårt att kommunicera och vårt ”problem” blir inte löst! Ska jag bo kvar? Vart ska hon bo? Ska vi bo ihop? Hur ska jag kunna stötta henne till 100% i graviditeten? Vad vill HON? Hur tänker HON?
Innan mitt sms kunde vi ”prata” men efter min invit är det tyst..,
Detta går inte längre!!

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons