Forum Graviditet


Forumtråd: Sv: Blir inte gravid

Hej jag är en tjej på 25 år och nu är jag och min sambo redo för barn. Vi är båda i 25 års ålder och har varit tillsammans i över 4 år. Vi gjorde en abort ganska tidigt i vårt förhållande, vilket jag nu ångrar varje dag. Vi har sex så ofta vi kan och när vi har lust. Jag har inte haft min mens sen i januari, gjorde ett graviditetstest nu ikväll och den vara negativ. Så nu vet jag inte vad jag ska göra nå mer. Någon som kanske kan ge mig tips på vad jag ska göra? Alla tips tas emot. Kan man be sjukhuset göra några test för att kolla så att inget är fel på mig eller på min sambo? Jag behöver verkligen all hjälp. Tack på förhand! 

Hej
 
Måske du producerer for lidt af det naturlige hormon progesteron. Man kan få lavet spyttest som kan afsløre om der er ubalance i hormonerne. Se mere her
http://www.futhark.no/   (Det er en læge som har skrevet en god bog om emnet)
http://naturligehormoner.blogspot.com/p/hvad-er-naturlige-hormoner.html


Hej!
Jag håller med Halsehans att du kan ha låga progesteronvärden. Se följande länkar så kanske du blir hjälp och hittar en väg framåt.
http://hormoni.se/
http://hormonharmoni.se/ Här kan du beställa hormontest som du fixar själv hemma!
http://www.femalebalanceshop.com/ Här ska du kolla upp Progesteronkrämen som dom säljer och som funkar för många som vill bli gravida :)
Lycka till!


Tak Ingegerd. Det er nyttige links for svenskere :-)


Sök upp en läkare i kinesisk medicin så ordnar hon/han det åt dig direkt :) 


Hej! Jag har också haft svårt att bli gravid. Jag har något som förkortas PCOS och ett av symtomen på PCOS är just oregelbunden mens och svårt att bli gravid. Vill du veta mer om PCOS fins det en bra sida om det http://www.pco-pcos.se/. Det fins även en rikorganisation http://www.barnlangtan.com/ då du är långt i från ensam. Det nartuliga hormon progesteron tror jag  liksom andra här också skulle hjälpa 

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons