Forum Graviditet


BF 4 dec..

Åh det märks ju att inte alla graviditeter är lika.. När jag väntade min son så hade jag en väldigt lätt graviditet, det ända var lite halsbränna och kramp i benen mot slutet, men annars inget alls.. Den här gången har jag redan foglossning och kan knappt arbeta på det hotellet jag arbetar på som städerska.. Kan knappt ta en promenad innan jag får ont i ryggen och får nästan vanka fram.. och jag som snart är i vecka 19 bara... känns som om detta kommer bli jobbit.. någon annan som har samma problem?

Hej! Har inte varit på ul än, är i 17:e v. Jobbigt att ryggont redan kommit, det är ju ett tag kvar... Jag har inte fått ont i ryggen men däremot så mår jag finfint på dagen. Obefintlig mage osv. Men på kvällen är jag tokgravid, stor mage svullen i händer, fötter, ben, mår illa, trött, vill gråta för ingenting, humörsvängningar etc. Är det något som känns igen?


haha, jo känner samma, men det är olika för mig från dag till dag, humör svängningarna osv kommer antingen bara då och då eller på olika tider varje gång. När har du BF? jag har den 4 dec. har precis gått in i vecka 22 nu idag.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons