Forum Graviditet


43 år och gravid

Har nylige fått reda på att jag är gravid och är 43 år. Vill egentligen men börjar man bli lite till åren tro. Jag är frisk och pigg och har 2 barn sen tidigare. Är det nån som har erfarenhet av detta?

hej , japp är i precis samma situation som dig. :) fick barn för 16 månader sen o är nu gravid igen o hoppas de går vägen. har haft 3 missfall innan men nu känns de riktigt gravidt...


underbart för er! Jag är oxå en bra bit över 40 och önskar bli gravid igen så jag inspireras av er och hoppas på samma tur!


Stort grattis!!


Hej Grattis, vad kul! Jag var 43 år och blev gravid, ooops! Nu har jag kommit så långt att jag hunnit fylla 44 år och väntar på att vår bebis ska komma ut, ca två veckor kvar. I vårt hus finns redan två barn, 18 och 16 år. Jag har letat efter mammor i min ålder som blivit gravida men inte lyckats hitta några förrän nu :) hör gärna av er.


Hej! Jag är 42 år och har nyligen blivit gravid, är i 9:e veckan nu och allt känns bara jätte bra!! Grattis!!


Vill bara säga att min mamma fick barn när hon var 42 och 43 år gammal.. Hon fick alltså två barn på två år :) Önskar er alla lycka till :)


Hejsan på er! Tack för era inlägg. Fick tyvärr missfall i v 11 men vi kommer att göra ett till försök då det förra kändes allt bättre mentalt och kroppsligt ju längre tiden gick. Då kommer jag hinna passera 44 men vi får se hur det går. Lycka till alla härliga 40+ mammor! Kram Maria


Hej! Vad tråkigt att du fick missfall! Jag själv fick missfall i i jan.Rek att försöka igen om ni vill det. Lycka till och bry er inte om vad alla säger. Folk tycker så mycket. Man känner bäst själv. Jag är gravis igen är nu i v 30. Är 42 år blir 43 i år. Har två barn som är 18 och 20 i år- Så nu är det nustart. Ser fram emot detta.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons