Forum Diabetes


Metformin

Tack alla ni som svarat på mina frågor!!!, jag gjorde det enda rätta ...skippade tabletterna och skaffade hund i stället, med gott resultat, går minst 1½ timme varje dag, vikten har minskat (lite), sockret ligger bättre och jag mår mycket bättre Anki

Åh vad roligt för dig! Vi har också funderat på att skaffa hund vilket skulle hjälpa mig enormt med min diabetes och övervikten. Riktigt kul att du inte behöver tabletter och att du mår mycket bättre! :)


Jag slapp åxå metforminet o det är mina hundars förtjänst... de ska ut varje dag o jag började gå 1 mil om dan, rasade 16 kg....enkelt... men det är ju det där med att behålla de... har ju blivit lite +++ men har taigt nya tag, för jag vet att jag kan...Nu vräker snön ner, ibland har det varit -40 men det är bara UT o vem vill följa JÄMT..ALLA DAR.... jo hundarna,,,,resten av familjen kan ligga nerbäddad ....(fast visst skulle det åxå vara skönt :-) Nu ka jag ta en kopp kaffe o sen ut , det snöar o vi har fått lite vitt o ljusare,,,,,Mina 2 schäfrar är alltid redo...Ha en bra dag!!!!


Kostdoktorn skriver bra om diabetes här: http://www.kostdoktorn.se/diabetes Dett innehåller bra info om hur man blir i stort sett symptomfri från typ-2 och stoppar det här sk naturalförloppet. Väl värt ett besök.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons