Forum Diabetes


Forumtråd: Bara jag som får lågt blodsocker lätt?

Lägger denna fråga under diabetes - har inte blivit diagnostiserad med det, utan min fråga rör bara lågt blodsocker.
Är det bara jag som får det, enligt mig, alldeles för lätt?Senast igår kväll, då jag blev hungrig när jag nattade min son, det bara smällde till och jag blev fruktansvärt illamående, fick huvudvärk, frös nåt förfärligt och blev helt sänkt (kändes som influensa). Efter att ha försökt peta i mig mat kvicknade jag till, detta tog dock ett tag (1h drygt).
Jag har vid ett tidigare tillfälle svimmat - och senast förra veckan fruktansvärt illamående igen. Jag måste alltså vara försiktig med att inte bli hungrig/känna ett uns hunger. Är jag det i typ 30min så är det kört.
Är detta normalt?

Jag känner med er! Jag har precis påbörjat en utredning om Reaktiv Hypoglykemi, alltså lågt blodsocker efter kolhydratintag. Jag har 4,9 i fastande blodsocker, men 2,2 90 min efter frukost. Det är viktigt att veta om du har kroniskt lågt blodsocker (som kan vara indikativt av annat problem) eller just Reaktivt. Kolla alltså både före och efter frukost. Jag funderar starkt på att köpa egen blodsockermätare, de finns överallt nu.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons