Hur har coronapandemin påverkat dig som har typ 2-diabetes?

Delta i en kort enkätundersökning och berätta hur du upplever att diabetesvården fungerat under pandemin och hur din upplevelse av din sjukdom varit under det gånga året. Dina svar är anonyma och enkäten tar cirka fem minuter att genomföra. Bakom undersökningen står Diabetesorganisationen i Sverige och Netdoktor. 


Publicerad den: 2020-09-24
Författare: Netdoktor

Annons

Vill du få e-post när Netdoktor publicerar ny information om diabetes? 

Genom att klicka på ”Skicka” bekräftar  jag att jag har tagit del av Netdoktors personuppgiftspolicy. Jag kan när som helst återkalla mitt samtycke för framtida behandlingar. En återkallelse påverkar inte lagligheten av den behandling som grundat sig på mitt samtycke innan detta återkallades. 

Få mejl när vi publicerar något nytt inom detta område

Du kan avsäga dig våra utskick när som helst genom att klicka på en länk som finns i alla utskick. Läs mer om Netdoktors personuppgiftspolicy här .

Annons
Annons

Kommentera denna artikel

I kommentarfältet får du gärna dela med dig av dina egna erfarenheter eller berätta vad du tycker om våra texter. Vi kan däremot inte svara på några medicinska frågor via kommentarsfältet. Alla kommentarer granskas av redaktionen före publicering. Se regler för kommentarer här.
  • Avatar Siegmund 2020-11-6 09:04 (19 månader sen)

    Hej.

    Har fått socker eksem. Varför får man mer saker med socker.
    Varför information är tålig information sjukvård i Sverige.
    Man får bara en sorts salva och information Varför.