Intresseområden sparade.

atopisk dermatit i aktiv patient

Ny kostnadsfri tjänst för dig med atopisk dermatit (atopiskt eksem)

Vilka nya behandlingar finns för dig med atopisk dermatit? Vad kan du använda istället för kortison i ansiktet? Och har du koll på vilka vanliga läkemedel som kan trigga atopiskt eksem? I Aktiv patient får du reda på om din nuvarande behandling är tillräcklig eller behöver ändras på, samtidigt som du ökar din kunskap om vilken vård du har rätt till.

Få tillgång till tjänsten gratis här » 

“Aktiv patient” är en ny, digital tjänst från Netdoktor. Här kan du:

  • Öka dina kunskaper om vad som triggar atopiskt eksem, hur du kan hantera din sjukdom för att må så bra som möjligt, om olika behandlingar och nya läkemedel.

  • Det gör du bland annat genom patientutbildningen"Atopisk dermatit hos vuxna: Egenvård och behandling", där du även får möjlighet att testa dina kunskaper.

  • Testa allvarlighetsgraden på dina eksem. Att känna till om dina atopisk eksem klassas som lindriga, måttliga eller svåra är viktigt för att du ska veta om den behandling du har idag är optimal eller behöver förändras på något sätt.

  • Få reda på dina patienträttigheter.

  • Få tillgång till ett tryggt och säkert diskussionsforum där du bland annat kan ta del av andras erfarenheter, få tips och hitta stöd i gemenskapen kring atopisk dermatit-diagnosen.

  • Ställa frågor om atopisk dermatit till specialister och få svar på dina frågor och funderingar.

  • Få möjlighet att delta i enkätundersökningar och bidra till ökad kunskap om atopisk dermatit, vilket kan hjälpa både dig och andra.

Få tillgång till tjänsten gratis här » 


Här kan du kika in i Aktiv patient »
aktiv patient preview psoriasis diabetes multipel skleros 725

 

Inte atopisk dermatit?

I Aktiv patient finns utbildningar, diskussionsforum och spännande aktiviteter även för dig med annan kronisk sjukdom än atopisk dermatit. Logga in i Aktiv patient för att se vad som finns just för dig »

Har du en fråga eller vill ha support? 

Kontakta oss på aktivpatient@netdoktor.se eller på telefon 08-409 320 50 (vardagar kl 9–15). 

Vi som framför allt jobbar med Aktiv patient är:

 emese gerentser gr
besima aho ur 250
Emese Gerentsér,
medicinjournalist och
communityansvarig
Besima Aho,
publisher och ansvarig
utgivare 


   Få tillgång till tjänsten gratis här »