Forum Cancer


Tumör i lungan

Min mor fick besked om att hon har en tumör på 7cm i sin lunga och den är sammanväxt på ngt vis i lungsäcken så ngn op är inte aktuell. De gjorde biospi i onsdags och nu fick hon frossbrytningar, högt feber o. CRP högt, hon lämnade in på avdelning. De påstår att biospin hade gått bra, ok?

Hejsan, Jag låg inne på Kiurg avd i S-vall, där jag delade rum med en äldre dam som hade samma problem, Dock så hade hon operations tid och allt, fast ett beslut kom senare att hon inte fick göra operation den morgonen p.g.a sina värden. Hon blev hem sickad med Feber,Extrem hosta,Frossningar. Kan det vara så att dom inte kan utföra det om hon har sådan feber m.m och åldern/värderna kanske har stor betydelse? Själv hade jag en operation där dom tog bort en del av min lunga "Toppen" -luft i luftsäcken.


Min mor kan inte opereras, det har hon fått på klart, inte ens hela lungan kan bortopereras.. Op utförs nog inte på patienter som har högt CRP, feber osv..de måste få ner värderna först, tyvärr, för riskabelt. Men vad hände eg efter biospin på min mor? Mår du bra idag efter op, Dave? Verkar så....va bra ! Jag är rädd att det blir risk för att min mor får vätska i lungorna..

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons