Forum Cancer


Slemmigt och ont i halsen

Hejsan, började oktober 2008, då jag började få massvis med slem i halsen som är svårt att få ut, harklar och hostar nästan hela tiden och försöker få bort slemmet, men det försvinner inte. Jag har tyckt dehär varit irriterande och haft sömnproblem, nu har ena halsmandeln blivit stor och kliar litegran, Jag har aldrig haft halsfluss eller något sådant tidigare i mitt liv. Jag har varit hos läkaren men han lyssnade bara på mina lungor, verkade inte som han förstod vad jag hade för problem... hade tänkt att ringa till läkaren och be om en ny tid i veckan, men tänkte höra om det är någon här som har haft samma problem som jag? slemmit och kliar i halsen? slemmet har jag haft sen oktober 2008, och kliandet har jag haft sen mitten på januari 2009.

Har ingen aning men... Det låter ju som om du har utvecklat någon allergi. Du kan ju pröva att utesluta något födomämne, till exempel alla mejeriprodukter i några dagar för att se om det gör någon skillnad. Det är inte bra att det börjar klia i halsen, jag tycker absolut att du ska söka vård igen, kanske till en annan läkare.


Be dom kolla magen. Kan vara magsyra som läcker upp i halsen som gör att du är slemmig och irriterad. Det har jag haft problem med. /Trinan

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons
Annons