Forum Barn


saknar graviditets-symptom!?

Hej! Jag "plussade" för 13 dagar sedan men är orolig att graviditeten inte fortgår som den ska. Innan jag plussade så var i stort sett det enda tecknet en nidblödning. För någon vecka sedan började jag känna mig lite tjock om magen, fick svullna och väldigt ömmande bröst och förstoppnings-besvär. Nu, en vecka senare, upplever jag inte symtomen lika starkt förutom att jag fortfarande känner mig tjock. Brösten ömmar inte lika mycket heller. Är detta normalt? Jag oroar mig för att det är en så kallad "missed abortion". Känner någon igen detta? Tacksam för svar. Mvh /Myggan

symtomen kan vara så olika!!de kommer å går så det behöver inte vara ngn fara!


Tack för din kloka synpunkt Silla! När jag bokade inskrivningssamtal idag sa hon precis som du, att symtomen kan komma och gå. Jag visste inte det!Det är ju härligare att njuta av graviditeten än att gå och oroa sig, så jag tänkte börja med att njuta nu! När jag läser det andra skrivit så får jag intrycket att alla har väldigt mycket olika, och väldigt märkbara, symtom hela tiden. Nu vet jag bättre!


Hej! Jag har en dotter som blir 7 månader den kommande veckan. När jag väntade henne upplevde jag knappt några symtom under hela graviditeten, men det hela resulterade ändå i en välskapt o frisk dotter! Så det kan ju vara väldigt olika det där. Hoppas du mår bra iaf! =)

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons