Forum Barn


Forumtråd: Hjääälp

Hej!
har en son som nyss fyllt 8år
han har haft ont i en fot sedan 2009. Vi har varit på sjukhus flera gånger men dom hittar inget fel på foten. I perioder kan det varà bättre men han har ont dagligen. Kan knte sova hela nätter för han vaknar och har ont i foten. Skriker bara och sparkar med foten. Vänster fot och vid tårna det gör ont. Han är arg och på dåligt humör var dag för han har så ont i din fot. Hjälper inte med smärtstillande. Riskudde lindrar lite.
detta påverkar vår vardag enormt mycket. Han orkar knte med skolan och hans syskon får aldrig sova ostört eftersom han gråter var kväll och natt. Vi måste ha hjälp men får ingen hjälp på sjukhus. Finns inget dom kan göra. nu har han inte sovit mer än 5 timmar per natt i en vecka och dagarna är liks jobbiga. Barà ont och arg. Finns det inget barn kan få så dom får sova en natt, blir en ont cirkel när han är så trött. /lg

Det finns en icke beroendeframkallande medicin som heter Theralen. Vi fick den till vår son när han var liten. Den är väldigt effektiv och eftersom den inte ger något beroende så är den lätt att ta bort när det är dags. Be om den för tillfällig hjälp mot sömnbrist.

Skriv ett inlägg i diskussionen
Annons
Annons
Annons